Uncategorized

daca as avea o fata ca mine

I-as spune sa-si tina ochii inchisi cand nu se simte decat parte din decor si sa-si imagineze ca sunt langa ea. As incuraja-o sa creada in carti si in propriul ei scris, pentru ca doar asta ii va ramane cand eu nu voi mai fi pe aici.
Daca as avea o fata ca mine, i-as zice sa mearga dupa Univers, sa se piarda-n el, sa fie fericita cand cade in necunoscut dar simte siguranta, si sa nu-i fie frica sa iubeasca lucruri pe care altii nu le considera importante. Sa iubeasca oameni pe care altii i-au ranit. Pentru ca ei vor sti s-o iubeasca inapoi.

Sa nu-i fie frica sa vada oceanul in ochii cuiva pentru ca oricum va avea nevoie sa invete sa ramana la suprafata.

Sa-si transpuna trairile in tatuaje, asta ii va aminti pentru totdeauna ce a schimbat-o.
I-as intelege viciile, si i-as spune sa le accepte pe ale altora atata timp cat ea nu se simte afectata de ele.I-as spune sa-si aleaga barbatul in care vede cel mai mare potential si sa fie langa el, sa-l ajute sa devina cea mai buna versiune a lui ca sa fie cea mai buna alegere a ei. Dar, cel mai probabil nu va vedea bine, va fi dezamagita si va suferi.  Atunci i-as zice sa mearga dupa ce-i al ei. Dupa inima ce-i apartinea inainte. O va cauta probabil in acelasi loc dar n-o va gasi. Si as sustine-o sa caute in alta parte. Intr-un colt al lumii care seamana cu ce si-a imaginat ea vreodata, langa un om care are aceeasi viziune ca a ei si care priveste acelasi cer in acelasi fel. 

Dar nu am o fata, asa ca pentru inca vreo 5 ani, astea-s pentru mine.
Niciodata nu am simtit ca apartin acestei lumi. Pentru ca mereu se construieste un zid intre mine si restul. Unii ar zice ca eu sunt de vina. Cred acelasi lucru. Si asta pentru ca vad lucrurile altfel.

Pentru ca slabiciunea mea e o privire in care se vede Universul ca la mine-n cap. Si atatea stele nu incap in ochii oricui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *