despre el

Fluturi. Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi, deși noi nu ne mai vorbim de mult

Dacă aș fi avut vreodată ocazia să-mi iau ”la revedere” de la tine, aș fi încercat să-mi rup inima în două și să-ți las o parte din ea. Recent, mi-am dat seama că nu ar fi fost nevoie. De ce? Pentru că mă îndrăgostesc de tine din nou în fiecare zi, deși noi nu ne mai vorbim de mult. Ne învârtim într-un cerc parcă la infinit și niciunul dintre noi n-o să pună stop prea curând. Amândurora ne place joaca asta și spune-mi tu mie, o să o oprești vreodată? O să mă trezesc cu tine la ușă cu vin și ciocolată, așa cum ai spus în drumul spre București? O să mai simt vreodată fluturii ăia despre care am vorbit timp de câteva ore, în timp ce îmi deschideam sufletul în fața ta?
A fost mereu vorba de tine. Fiecare cuvânt, fiecare rând. Fiecare ploaie. Pentru că îmi dădeam gluga jos și lăsam picăturile să îmi cadă pe chip. Îmi ridicam privirea spre cer și mă rugam să nu se oprească. Pentru că părea la fel ca atunci când am mers în ploaie, de mână, pe strada ta. Așa o să-mi amintesc de noi, întotdeauna.
Știi că am încercat să iubesc din nou, dar ce nu știi este că am făcut-o cu gândul la tine. Te-am căutat în fiecare gest, în fiecare privire și te-am scris în fiecare scrisoare pentru altul. Am scris tot ce aveam să-ți spun ție. Tot ce am simțit. Dar nu tu ai fost destinatarul. Asta m-a ajutat atunci, acum n-aș mai putea spune același lucru.Și mă simt vinovată că am încercat să-mi continui viața, deși sentimentele mele pentru tine nu au murit niciodată. Ba din contră… în fiecare zi totul pare mai limpede, totul e mai puternic. 
Astăzi te-am simțit mai aproape. Nu ne-am vorbit, dar știu că m-ai privit în ochi la fel cum te-am privit eu, prima oară. Știu că ți-ai pus câteva întrebări. Sau asta îmi place să cred și mă face să mă simt vie. Simt că trăiesc și mă simt puternică chiar și fără tine, dar tu te simți la fel?
M-am obișnuit cu gândul că nu vrei să pricepi, dar cheia e la tine. Îmi poți deschide sufletul din nou, dar dacă nu vrei s-o faci, măcar închide-l bine de data astaSă nu te întrebi vreodată dacă aș mai lua-o de la capăt cu tine. Pentru că aș face-o. În fiecare zi. Zâmbesc acum. Iar oamenii cred că sunt tristă. Ei mă sună să mă întrebe dacă sunt bine, dacă am pățit ceva. M-am săturat să le spun că sunt mai bine ca oricând. Că am găsit răspunsurile la întrebările pe care le aveam privind trecutul meu sau al nostru, așa scurt cât a fost. Câțiva m-au întrebat cum arată omul care mă inspiră atât de mult. Am preferat să închid telefonul pentru că nu am putut găsit cuvintele potrivite. Ele nu există. Tu în ochii mei ești mai mult decât poate cineva să exprime. 
Și mai sunt unii care se regăsesc în povestea mea, deși n-ar trebui. Mă caută și nu vreau s-o facă. Tu ar trebui să fii în locul lor. 
#TCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *