despre el

Tu și eu

Ești din nou în fața mea. Mă uit în ochii tăi și pentru un moment mi-e frică. Continui să te privesc și îmi amintesc că prima dată m-am îndrăgostit de ochii tăi, iar mai apoi… de tine. Mă pot întoarce oricând în ziua în care te-am cunoscut. Tremuram de frig și de emoții. Ai intrat în gară cu 3 lalele.

Acum, sunt florile mele preferate. Îmi amintesc de tine, de mine… atunci. De singura dată când am simțit atât de multe, într-un timp atât de scurt. 
Cu cât mă uit în ochii tăi mai mult, cu atât mintea mea pleacă la 225 km depărtare. Dar tu ești din nou în fața mea. Îți aud vocea clar. Eu mă întorc. Mintea mea se întoarce când mă iei de mână. Mă tragi spre tine, te ating. Încerc să-ți simt pielea, să mă conving că nu e un alt vis. Nu apuc să o fac pentru că mă săruți apăsat, ca și cum așteptai asta. Din nou, inima mea simte. Mintea mea e, de asemenea, aici.

Încearcă să memoreze totul ca peste ceva timp să-mi poată aminti de sticla de vin, de paharele noastre și de scrumieră. De barul despre care am scris atât de mult. Îmi trec degetul peste el, cât tu torni vinul. Nu apuc să te pictez în minte, așa cum făceam de obicei pentru că, înainte să-mi dau seama, formăm un întreg. Părți din mine, rupte de tine, se adună. Îți simt inima cum bate, îmi dau ochii peste cap și te sărut din nou. Îți simt mâinile pe coapsele mele, ca și cum locul lor e acolo. Mă las purtată de tine ca de valuri, când barca e prea departe. 


Îmi zâmbești. Amețesc, dar îți zâmbesc înapoi. Mă iei în brațe și îți pui capul pe umărul meu. Pentru prima dată, adormi înaintea mea. Am timp să îmi adun gândurile. O fac și zâmbesc. Dar imediat, tu tresari. Îmi amintesc de mine, în ultimii ani, tresărind de fiecare dată când adormeam gândindu-mă la tine, la 11 minute distanță.

Azi îmi lipsești din nou. 
Azi e aprilie din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *