chestii

Și femeile „vânează”

În toată lumea asta, există doar două tipuri de femei: alea care „vânează” și alea care nu recunosc că „vânează”. Lucrurile sunt simple, dacă știi din ce perspectivă să privești situația. Dacă nu, o să crezi toată viața că pur și simplu nu poți înțelege femeia.

Dacă dezbraci o femeie și are lenjeria asortată, nu tu, ca bărbat, ai vânat-o. Doar crede-mă. Mulți se consideră prădători și au impresia că femeile sunt „animale de pradă”. Femeile au instinctul de „a vâna” încă de la vârste fragede, la fel ca și bărbații, de altfel. Și ele flirtează din plictiseală sau mai bine zis, ca să-și antreneze „abilitatea” asta. Și ele „vânează” ca să obțină ceea ce vor. Adică, pe cine vor. Ai avut vreodată impresia că, atunci când ai ajuns în pat cu tipa, pur și simplu s-a transformat? Că din pisică a devenit brusc leoiacă? În cazul ăsta, încă mai crezi că femeia e „pradă”? Nu, dragule. De multe ori, ea te vede pe tine ca pe un „animal de pradă”. Și la fel de multe ori, tu chiar ești prada ei.

Dar tu ești bărbat. Iar orgoliul tău de bărbat nu te lasă să spui lucrurilor pe lume, să lași capul în jos și să recunoști că puterea e la femeie. Iar femeile care nu știu că au puterea, sunt doar proaste. Într-un final, toți suntem vânători. Și nu e greu să-ți dai seama care persoană dintr-un cuplu e vânătorul mai bun. Îți trebuie doar ceva spirit de observație.

Cum vânează femeile

„The eyes, chico. They never lie”.

O femeie care-ți zâmbește ca un copil, nu caută să te vâneze.

E privirea aia de nu știi dacă vrea să se ia la harță cu tine sau dacă vrea să-ți spună că în filmele din capul ei, deja îi aparții. Dacă vrea să se certe cu tine și e femeie în adevăratul sens al cuvântului, referindu-mă la caracter, o va face. Fără alte priviri. De la asta pleacă tot. Vorbesc de viața reală. Nu de aia de pe net. A, și ți-am zis că toate se întâmplă când vrea ea? Dar femeile sunt de treabă și o să te lase să crezi că tu ești „omul din spatele operațiunii”. Țeapă.

#TCH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *