chestii

Bărbații nu caută doar sex, ci tot ce pot oferi femeile – Uneori, doar sex

Bărbații sunt ușor de citit dacă înțelegi ceva: nu se împart în „fuck boys” și „ăia serioși”, ci în „tipii în fața cărora te-ai afișat ca o curvă” și „tipii care sunt siguri că ai ceva și în cap”. Apreciez ceva nespus de mult la bărbați: sunt „creaturile” care te privesc, te apreciază sau te judecă în funcție de cum te prezinți tu în fața lor.

Nu există bărbați care caută doar sex, cum nu există femei pentru care sexul nu e important.

Încă de la vârste fragede, fetele sunt învățate să nu se încurce cu băieți care au în cap doar sex, când de fapt, cred că ar trebui educate în a nu-și expune sexualitatea înainte de a-și expune valorile, dorințele, scopul în viață și mintea. Pentru că există suflet în fiecare și sexualitatea le urmează.

Bărbații sunt capabili să iubească cu toată ființa, să se dedice și să se implice total într-o relație, atunci când consideră că femeia din fața lor inspiră încredere, independență și susținere. Cum ar putea s-o facă, dacă ea se dezbracă la prima întâlnire? Și nu e nimic de judecat, doar de înțeles de ce apare brusc replica „nu caut o relație”.

Nu există așa ceva. Suntem făcuți să căutăm iubirea. În schimb, există „nu vreau o relație cu tine”. Și motivele pot fi multe, dar în general, pentru că „nu văd mai mult în tine”. N-o să-ți spună asta clar, în față, pentru că, oricât de nenorociți ar fi ei uneori, se întâmplă să realizeze și că vorbele astea rănesc.

Dacă el nu vede mai mult în tine, e ori pentru că e prost, ori pentru că te-ai comportat ca o femeie care nu merită. Referindu-mă strict la doilea caz, nu ai de ce să te mai întrebi „Cu ce am greșit?”, dacă nu te sună a doua zi. Situația e evidentă: ți-ai câștigat locul pe lista „trofeelor”. Instinctul e puternic. Își face treaba și pleacă, pentru că nu i-ai oferit niciun motiv să rămână. Sex găsește și-n alte părți.

Și când dă de una în care vede mai mult, se oprește și o iubește. Simplu. Și pe aia o apreciază, pentru că a realizat cât de rare sunt femeile care nu se lasă influențate, care au păreri, ceva de spus și de arătat la primele întâlniri, în afară de dormitor.

Situația e la fel și de cealaltă parte. Oricât de bine ar ascunde asta, sexul este, pentru femei, important. Dar am ales să pun problema astfel pentru că bărbații sunt ăia judecați de faptul că „vor doar sex”. Și nu mi se pare corect. De altfel, tind să cred că femeile vorbesc mai mult despre sex decât o fac bărbații.

#TCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *