chestii

Semn că e prost – Primul mesaj: „Știi cine sunt eu?”

Ca orice femeie din lume, fie ea chioară, surdă, schioapă, mai primesc și eu câte un mesaj, din când în când, de la necunoscuți. Printre ăștia, se numără unii de-mi vine să mă mut definitiv în munți sau să-i dau mail lui Elon Musk să mă trimită și pe mine pe Lună.

Bă, dacă te prinde unul de ăsta într-o stare proastă, atât ți-a trebuit. Crede-mă, chiar începi să cauți pe Google „Contact Elon Musk”.

Cum îți dai seama că e prost și n-ar trebui să-i răspunzi nici la primul mesaj? Nu vreau să generalizez, dar aia e. Îmi asum.

Câteva exemple care m-au scos din minți:

„Îți plac tatuajele?” – Păi ce s-a întâmplat cu „Bună”? Nu mai e la modă? Nu de alta, dar simt că mă iei așa ca la interogatoriu și îmi dau seama rapid că fie ești prost și nu te uiți la pozele cuiva înainte să bagi în seamă, fie vrei să pari tu gen indiferent/dezinteresat.

„Te invit să bem o cafea” – Păi stai așa. Pe lângă povestea de adineauri cu „Bună”… Ce tâmpită ar ieși cu tine direct, după un mesaj de tipul ăsta? Bă, în primul rând, nu te cunosc nici măcar din vedere. Doi, în ciuda a ceea ce vrei tu să pari, îmi dai de înțeles că te-ai săturat să ți-o freci singur și îți încerci norocul. Întreabă-mă cât e ceasul, e mai bine.

„Ai terminat FJSC. Deci ești prezentatoare?” – Da, mă, da. Oricine termină Jurnalismul e prezentator/prezentoare. Că doar asta înseamnă să fii jurnalist.

„Ai iubit?” – Hello, suntem în 2020. Băgai o fată în seamă pe Yahoo Messenger cu asta.

„Știi cine e X?” (X fiind numele pe care el în are pe Facebook/Instagram) – Da, un papagal care se crede buricul pământului.

„Ești badass? Întreb pentru că ai tatuaje” – No more words.

„Vrei să ne distrăm împreună?” – Da, fix acum o să mă îmbrac, mă machiez și vin să dansăm în fața mă-tii.

Revin.

#TCH

One Comment

  • yabanci

    Hi there, I discovered your web site by the use of Google whilst looking for a related subject, your web site got here up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks. Gweneth Massimo Nudd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *