despre el

Mi-a fost teamă că o să mă pierd dacă te las să pleci

Când te-am întâlnit, am cunoscut totodată și o parte din mine pe care n-o știam. Mi-a plăcut mult și, fără să vreau, am legat-o de tine. Așa am ajuns să-mi fie teamă că o să mă pierd dacă te las să pleci.

Dacă m-ai pune să-ți descriu acea parte din mine, n-aș ști să zic decât că e cea mai umană, cea mai reală, cea care poartă povara inspirației, a emoțiilor, sentimentelor și pasiunii.

Poate a fost doar o coincidență că am cunoscut-o atunci când te-am întâlnit pe tine… Mi-aș fi dorit să fie astfel. Doar că, vezi tu, ceva-ceva a legat partea asta de tine. Așa a fost să fie.

Și tu ai alimentat în ultimii ani, cum doar tu știi s-o faci, partea asta din mine. Știam că trebuie să te las să pleci, că pe de altă parte, ai fost întotdeauna o persoană toxică pentru mine. Dar mereu ajungeam să cred că pot să te repar. N-am putut, n-o să pot vreodată și nici n-ar trebui să o fac.

E ciudat cum n-am putut să te las să pleci atâția ani, doar pentru că mi-a fost teamă că o să pierd partea aia din mine. Ei bine, acum ar fi trebui să-ți zic că m-am înșelat, că te-am lăsat să pleci și că n-am pierdut-o. Nu pot să spun asta.

Nu simt nimic și mi-e dor de mine.

#TCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *